Yleinen

Tervetuloa käyttämään taloyhtiökotisivuja!

Taloyhtiösivujen sisältö

  • Taloyhtiön viimeisimmät tiedotteet ja uutiset
  • Tietoa ja materiaalia tapahtumista ja projekteista (kokoukset, tilaisuudet, korjaukset, tutkimukset, vahingot jne.)
  • Talon opas (taloyhtiölle räätälöity opas, joka sisältää tietoa esimerkiksi autopaikoista, saunasta, omistamisesta ja asumisviihtyvyydestä)
  • Taloyhtiön perustiedot
  • Vuokrattavien kohteiden kuten autopaikkojen, varastotilojen jne tilanne ja paikan tai tilaan varaaminen sekä  jonotilanteen seuranta
  • Asiakirja-arkisto (sopimuksia, pöytäkirjoja, jne.)
  • Yhteystiedot

Käyttäjätilin luominen

Luo käyttäjätili klikkaamalla Kirjaudu ja sen jälkeen Luo käyttäjätili. Jos sähköpostiosoite on jo Freddiksen tietojärjestelmässä, saat kertakäyttöisen linkin tilin luomista varten heti sähköpostiisi. Muuten hakemus käsitellään Freddiksessä ja linkki lähetetään viimeistään seuraavana työpäivänä.

Omien yhteystietojen tarkistaminen ja täydentäminen

Edellyttää käyttäjätiliä. Kirjaudu sisään, mene Omat tiedot sivulle (ponnahdusvalikko sivun oikeassa ylälaidassa). Voit mm. muokata ja lisätä puhelinnumeroita sekä vaihtaa käyttäjätilin sähköpostiosoitteen.

Taloyhtiöpostin toimitustavan valitseminen

Edellyttää käyttäjätiliä. Kirjaudu sisään, mene Omat tiedot-sivulle (ponnahdusvalikko sivun oikeassa ylälaidassa) ja vieritä kohta Taloyhtiöpostin toimittaminen. Valitse kolmesta vaihtoehdoista (sähköisesti, paperisena ja sähköisesti, ainostaan paperisena). Paina Tallenna.

Jos asunnolla on useita omistajia, tulee jokaisen omistajan erikseen luoda käyttäjätili ja valita sähköisen toimitustavan (tai toimittaa Freddikselle valtuutus ). Muussa tapauksessa asunnon muille osakkaille toimitetaan edelleen tiedotteet ja kutsut paperisina, yksi per postiosoite.

Ponnahdusvalikko

Edellyttää käyttäjätiliä. Kirjaudu sisään. Vie hiiri oikeaan yläkulmaan Freddiksen tai taloyhtiön nimen päälle. Klikkaa ponnahdusvalikosta haluamasi linkki.

Käyttöoikeudet

Vain osa sisällöstä näkyy ilman sisäänkirjautumista. Jokaiselle uutiselle, tapahtumalle ja dokumentille on määritetty minimikäyttöoikeudet. Sisäänkirjautunut käyttäjä voi avata ja nähdä sisältöä vain sen verran kuin mihin hänen hallitusjäsenyyden, osakasrekisterin ja asukasrekisterin perusteella määritetty käyttöoikeus riittää. Sivut on suojattu SSL-salauksella.

Lisätietoja

  • Käyttäjätili on henkilökohtainen. Käytä tilin luomisessa aina omaa sähköpostiosoitettasi. Yhdellä sisäänkirjautumisella saat pääsyn kaikkiin niihin taloyhtiösivuihin joissa omistat asunnon tai olet asukkaana.
  • Osakkaalle tai asukkaalle voidaan määrittää asioidenhoitaja. Asioidenhoitaja voi luoda käyttäjätilin omalla nimellä, ja saa vastaavat oikeudet kuin valtuuttaja.
  • Vain yksityishenkilö voi luoda käyttäjätilin. Yritykselle voidaan määrittää asioidenhoitaja.