Huoneistoremontit

Remontoijan muistilista

Ilmoittaminen

Lähes kaikki asunnon kunnossapito- ja muutostyöt on ilmoitettava etukäteen taloyhtiölle. Täytä huoneistoremontti-ilmoituslomake Freddiksen nettisivuilla. 

Tiedottaminen

Tiedota remontistasi ja sen arvioidusta valmistumisajasta myös naapureille esimerkiksi ilmoitustaululla. Jos remontti on äänekäs, tiedote kannattaa laittaa myös viereisten rappujen ilmoitustauluihin.

Remonttiajat

Ajoita muita asukkaita häiritseviä töitä tehtäviksi arkisin klo 8-17 välillä. Mikäli jostain syystä joudut tästä poikkeamaan, sovi ja tiedota asiasta naapureille. 

Vesikatkokset

Vesikatkoista on sovittava huoltomiehen kanssa riittävän ajoissa. Sulkemisesta on myös ilmoitettava asukkaille etukäteen ilmoitustaululla.

Siisteys ja remonttijäte

Huomoi yleinen siisteys ja pölynhallinta. Ohjeista työmiehiä pitämään porrashuone siistinä ja tarvittaessa suojaamaan porraskäytäviä, käytävämattoja ja hissiä. Porraskäytävä on siivottava jokaisen työpäivän jälkeen.

Muista, että remonttijäte ei kuulu taloyhtiön jäteastioihin - huolehdi remonttijätteiden oikea-oppisesta poiskuljettamisesta (lisätietoja: HSY Jätehuolto).

Hissi ei ole remonttijätteiden kuljettamista varten. 

Pysäköinti

Työmiesten ei tule pysäköidä talon pihalla muualle kuin mahdolliselle vieraspaikalle.

 

Päivitetty 6.4.2022
Tekijä: Freddis Oy Ab